fcb.portal.reset.password

El Camp Nou Lounge torna a partir del 12 de juny / FCB

A partir de l’12 de juny i fins a l’1 d’agost la primera graderia de Tribuna de l’Estadi es tornarà a convertir en el Camp Nou Lounge, un espai on es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat amb una panoràmica privilegiada de l’estadi del FC Barcelona. És el segon any que el Club ofereix aquesta oportunitat, única, de dinar o sopar molt a prop de la gespa dels campions, amb la qual es podrà degustar la cuina tradicional catalana que ofereix el xef Antonio Sáez i gaudir del maridatge de cerveses d'Estrella Damm.

Al migdia s’ofereix una carta dividida en aperitius tradicionals i de qualitat, plats per compartir al centre de la taula, les tapes més imprescindibles i els plats principals pensats per a tota la família. A més a més, també s’oferirà un menú de migdia amb un entrant, un plat principal i postres a triar.

Una forma immillorable d'arrodonir la visita al Camp Nou Experience o, senzillament, de gaudir d'un dinar en un entorn inigualable.

A diferència de l’any passat, es podrà reservar sense l’obligació de visitar el Tour Camp Nou Experience, tot i que si no es fa serà obligatòria la consumició mínima per persona del menú tancat. El Lounge de dia estarà obert de dilluns a diumenge entre les 11 h i les 17 h. Els horaris de reserva per dinar són: 13.00 h, 14.00 h i 15.00 h.

A la nit, sota la llum de les estrelles, el Camp Nou Lounge es convertirà en un espai més sofisticat, amb una oferta més delicada amb el menú Arts Experience. Una exquisida proposta d’entrants per compatir, un plat principal a triar entre carn o peix i una àmplia carta de postres. A les nits, el Camp Nou Lounge estarà obert els dijous, divendres i dissabtes entre les 20 h i 24 h. Els horaris de reserva per sopar són: 20.00 h i 22.00 h.

A banda de poder gaudir d’aquesta experiència única en família, parella o amics, Arts Càtering ofereix la possibilitat de reservar un menú especial per a grups de més de deu persones. Totes les reserves s’hauran de dirigir al telèfon 637 46 15 20, o bé tramitar-se per mitjà del formulari del web www.fcbarcelona.cat/camp-nou/lounge. Cal afegir que els socis del FC Barcelona tindran un 5% de descompte presentant el carnet, i se’ls oferirà una copa de benvinguda.

[[BOTOVERMELL::RESERVES++::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou/lounge::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt