fcb.portal.reset.password

Surt a la venda 'The Illustrated history of FC Barcelona', de Guillem Balagué

Aquest dijous ha sortit a la venda ‘The illustrated history of FC Barcelona’, el primer llibre oficial del Barça que ha estat escrit únicament en anglès, tot i que també es podrà trobar a les llibreries del país la versió traduïda al català i castellà. El llibre ha estat escrit per Guillem Balagué, periodista català establert des de fa molts anys a Londres, que cobreix el futbol espanyol per a Sky Sports, i està editat per Carlton Books, una de les editorials amb més prestigi mundial en publicacions esportives.

“No hi ha cap altre club de futbol com aquest en tot el món. La brillantor dels seus equips, la participació dels socis en la gestió del Club i el seu paper com a símbol de la cultura catalana serveixen per crear no només una entitat futbolística, sinó un manera de viure. Aquesta obra recorda també grans triomfs, incloses innombrables victòries a la Lliga i a la Copa del Rei, el Dream Team de Cruyff i el seu èxit a la Copa d’Europa del 1992, les batalles en els Clàssics i les impressionants fites de l’equip de Pep Guardiola, que va captivar el món amb la seva magnífica filosofia futbolística”, diu l’autor.

Al llibre s’hi poden trobar des de les imatges més espectaculars de les victòries més importants de la història blaugrana fins a curioses fotografies dels equips i dels jugadors llegendaris. Kubala, Cruyff, Ronaldinho, Messi i la resta de jugadors del millor Barça de la història. La història definitiva en fotografies d’una gran institució esportiva que és ‘més que un club’ a tot el món.

‘The Illustrated history of FC Barcelona’ té un format de 28x23 cm, 192 pàgines i el preu de venda al públic és de 24,90 euros.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++'The Illustrated history of FC Barcelona'::http://www.blume.net/catalogo/1230-barca-9788498018035.html::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt