fcb.portal.reset.password

La plaça de Canaletes, amb la rèplica de la popular font / FOTO: FCB

El 24 de setembre, festivitat de la Mercè, una de les patrones de la ciutat, també és una jornada de tradició festiva al FC Barcelona. Un 24 de setembre el Club va inaugurar oficialment el Camp Nou (aquest any farà 57 anys), i també el Museu, que complirà els seus primers 30 anys de vida el proper dimecres.

En les activitats programades per la Mercè s’inclou com a acte central la inauguració oficial de la nova plaça dels Jugadors, de recent creació, que comptarà amb un monument donat per l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) al Jugador del FC Barcelona, que ha estat realitzat per l’escultora Rosa Serra. També quedarà inaugurada oficialment la plaça de Canaletes, que acull una rèplica de la popular font de la Rambla.

El mateix dia 24, dins del programa d’activitats al Camp Nou per la Mercè, està prevista una visita institucional del president Josep Maria Bartomeu i els membres de la Junta Directiva al Museu amb motiu d’aquest 30è aniversari.

La jornada clourà amb el tradicional lliurament de les insígnies d’or del Club als socis que han complert 50 anys d’antiguitat a càrrec del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner. L’acte se celebrarà a Sala Auditori 1899.

Programa d’activitats de la Mercè

10.00 hores. Santa Missa a la Sala Roma de la Tribuna del Camp Nou.

 11.00 hores. Visita institucional del president i els membres de la Junta Directiva al Museu amb motiu del seu 30è aniversari.

11.30 hores. Inauguració oficial de la nova plaça de Canaletes i de la plaça dels Jugadors, així com del monument al Jugador del FC Barcelona, de l’ABJ.

12.30 hores. Inici d'acreditacions a la Sala Auditori 1899.

13.00 hores. Lliurament de les insígnies als socis que han complert 50 anys d’antiguitat al Club, a la Sala Auditori 1899, amb assistència del president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner.

Tornar a dalt