fcb.portal.reset.password
Imatge de la campanya del concurs de 'selfies' al #CAMPNOUEXPERIENCE

Imatge de la campanya del concurs de 'selfies' al #CAMPNOUEXPERIENCE

Juliol ja té la seva 'selfie' i el concurs del Camp Nou Experience ha tancat el mes amb la primera imatge guanyadora des que la iniciativa es va posar en marxa. Amb 22.265 'm’agrada', la fotografia penjada a Instagram per l’usuari @RAQUELCULEPIQUE ha estat la més votada d’aquests dies. El premi, una samarreta oficial del Barça, i, per rebre-la, la guanyadora ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça campnouexperience@gmail.com.

Aquesta ha estat la foto guanyadora, però són moltes les pujades a Instagram amb l’etiqueta #campnouexperience. Que el concurs ha estat un èxit en el seu primer mes ho demostren les dades, ja que hi han participat més de 2.300 usuaris, que han penjat 3.922 'selfies', i s’ha arribat a 1.530.000 'm’agrada'.

El concurs continua

Emmarcat en la campanya 'Your best moments to share in Barcelona' ('Comparteix els teus millors moments a Barcelona'), amb el concurs de 'selfies' el Club vol potenciar les visites al Camp Nou i al Museu del FC Barcelona. Així, tots els visitants poden continuar compartint la seva experiència a través d’Instagram. Tot i haver-se entregat ja la samarreta del Barça del mes de juliol, els que s’apropin al Camp Nou Experience i es facin una autofotografia podran optar a la samarreta corresponent dels mesos d’agost i setembre. 

Cal tenir en compte que només poden participar en el concurs les fotos que s’hagin fet durant el recorregut i que hagin estat publicades a Instagram amb l’etiqueta #campnouexperience. Pots veure totes les 'selfies' i participar en el concurs a través d’aquesta aplicació.

Tornar a dalt