fcb.portal.reset.password

Imatge del microsite dedicat al Nadal i que els usuaris trobaran al lloc web del Club

El bon ambient i la vocació poliesportiva del FC Barcelona van de la mà per celebrar aquestes festes nadalenques. Els jugadors dels cinc equips professionals del Club (futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala) són els protagonistes d’un calendari d’advent molt culer, divertit i amb moltes sorpreses. De l’1 al 25 de desembre, cada dia es descobrirà un vídeo, en un ambient distès i molt allunyat dels terrenys de joc, en què els jugadors desitjaran unes bones festes per a tothom.

Les plantilles blaugrana s’ho van passar d’allò més bé durant les gravacions i es van prendre amb bon humor els ‘imprevistos’ que els van succeir. Apareixen vestits amb les equipacions oficials de cada equip, però adornats degudament amb objectes molt nadalencs. Aquests vídeos es poden descobrir cada dia al microsite www.fcbarcelona.cat/nadal2014.

[[BOTOVERMELL::#NadalFCB++::http://games.fcbarcelona.com/nadal2014/?lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Per començar, el protagonisme l’assumeixen els tres porters del primer equip, Marc-André ter Stegen, Claudio Bravo i Jordi Masip.

Comparteix les teves fotos amb #NadalFCB

Paral·lelament, el Club engega una altra acció a través de les xarxes socials per fer partícips els aficionats en la celebració d’aquestes dates. Hi ha en joc cinc samarretes del primer equip de futbol i cinc més del primer equip de bàsquet entre tots els aficionats que publiquin a Instagram les seves imatges en to barcelonista.

Per participar-hi, cal ser seguidor del compte d’Instagram del FC Barcelona i etiquetar les imatges amb el ‘hashtag’ #NadalFCB, entre l’1 de desembre i el 6 de gener. No hi ha límit de publicacions i es valorarà l’originalitat. Una vegada expiri el termini, un jurat escollirà les deu millors fotografies, que seran agraciades amb les deu samarretes del Barça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();