fcb.portal.reset.password

Messi i Neymar, al lliurament de cotxes Audi. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El passat 27 de novembre, durant l’acte de lliurament dels nous cotxes Audi a la primera plantilla, es va enregistrar el vídeo que, a hores d’ara ja s’ha convertit en el més vist de la història tant en el canal oficial de Dailymotion, amb gairebé 1 milió de visites, com en el de Youtube, amb gairebé 5 milions.

El vídeo dura poc més d’un minut i es pot veure el joc que van fer Messi i Neymar durant l’acte i en el que mostren les seves habilitats fent tocs per tal que la pilota no arribi a tocar a terra durant un minut.

En el cas de Youtube, països com Estats Units, Mèxic, Polònia, Rússia i l’Argentina són, per aquest ordre, on aquest contingut ha despertat més interès. El nombre d’interaccions dels aficionats també és elevadíssim, amb més de 18.000 m’agrada i més de 2.300 comentaris.

En poc més de 3 setmanes, aquest vídeo ja ha acumulat més visionats que qualsevol altre a Youtube, on el Barça hi és present des del 2006. D’aquesta manera ha superat els gairebé 4,8 milions de l’anunci de Qatar Airways on hi participaven diversos jugadors del Barça, que fins ara ocupava aquesta primera plaça i que va ser publicat el 27 d’agost de 2013.


Messi vs Neymar por fcbarcelona

Tornar a dalt