fcb.portal.reset.password

 

Des del dimarts 21 d’octubre a les 10 hores i fins al dimecres 22 a les 19 hores estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions entre l’Ajax i el FC Barcelona, que es disputarà el dimecres 5 de novembre a Amsterdam.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El Club disposa de 2.600 localitats

Per a aquest partit a la ciutat d’Amsterdam el FC Barcelona disposarà de 2.600 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 57,50 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.768) i les penyes (442). El 15% d’entrades restants (390) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Possible sorteig, el 23 d’octubre

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 23 d’octubre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 23 i 24 el Club avisarà els socis guanyadors, que podran recollir les seves entrades els dies 29 i 30, de les 9 hores a les 17 hores, a les taquilles de l’Accés 15 del Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::FES LA TEVA SOL·LICITUD++AJAX - BARÇA::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formajax2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt