fcb.portal.reset.password

Messi i Piqué, dissenyant el seu rellotge Maurice Lacroix / MAURICE LACROIX

Maurice Lacroix, patrocinador oficial del FC Barcelona, ha presentat una espectacular col·lecció de 24 models únics dissenyats específicament per cadascun dels jugadors del primer equip del FC Barcelona. Igual que els jugadors del Barça, ara tots els aficionats podran dissenyar el seu propi rellotge a través de Unique Fan’s Watch (www.uniquefanswatch.com), compartirlo amb tots els usuaris i obtenir un premi ben especial.

Rellotges personalitzats per als futbolistes blaugrana

Els jugadors del Barça ja han participat a l’experiència Unique Fan’s Watch. En una sessió realitzada en un petit taller habilitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, tots els jugadors del primer equip van acceptar el repte i van dissenyar el seu propi rellotge Maurice Lacroix. La sessió que es pot veure en aquest vídeo permet comprovar la interacció i la complicitat entre el Director de Disseny de Maurice Lacroix i els futbolistes.

T’atreveixes a ser com Messi, Alves, Rakitic, Piqué o Xavi? Ara els socis i aficionats blaugranes que ho desitgin podran dissenyar un rellotge Maurice Lacroix amb exclusivitat a través de l’experiència Unique Fan’s Watch, disponible a www.uniquefanswatch.com. Unique Fan’s Watch és una iniciativa en què els usuaris dissenyen el seu rellotge personal i comparteixen aquest disseny a través de Facebook. Els 5 dissenys amb més ‘M’agrada’ tindran premi i seran entregats als seus autors.


FC Barcelona-Maurice Lacroix: Unique Players Watch by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();