fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu, al costat de l'alcalde de la ciutat de Panamà, José Isabel Blandón

L’alcaldia de la capital panamenya ha declarat Hoste d’Honor i ha lliurat la Clau de la Ciutat de Panamà al president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que es trobava en aquest país en el marc d’un viatge privat, en reconeixement a la seva trajectòria empresarial i econòmica. José Blandón, a més, ha ressaltat la faceta esportiva del president barcelonista, que durant la seva joventut va jugar a bàsquet.

José Blandón ha destacat com, amb aquesta Clau, des de la capital panamenya s’espera que Bartomeu “en sigui portaveu” a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu “d’augmentar els llaços d’amistat i cooperació entre les ciutats de Panamà i Barcelona”. Bartomeu, per la seva part, s'ha mostrat agraït per aquest reconeixement de l’alcaldia i apuntava com “el treball, la perseverança, la humilitat i l’ambició” són elements clau en la consecució de l’èxit. “Espero que aquest sigui l’inici d’una bona etapa de col·laboració. Crec que hi ha molts projectes conjunts que es poden fer en l’àmbit futbolístic”, afegia.

D’altra banda, durant la seva estada a Panamà, Bartomeu ha concedit una entrevista a un dels diaris més importants d’aquest país, La Prensa. Una entrevista en què ressalta que existeix molta il·lusió i que s’està treballant de valent per aconseguir tres títols en les properes setmanes: “Aquest any estem en bona posició; estem treballant moltíssim. Encara queden sis setmanes per acabar la temporada i l’esforç hi serà per intentar guanyar-ho tot”.

Pel que fa al sorteig de semifinals de la Lliga de Campions d’aquest divendres, el president blaugrana apunta que “qualsevol dels tres –Bayern de Munic, Reial Madrid i Juventus- serà benvingut i intentarem superar l’eliminatòria”.

Tornar a dalt