fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu, amb el soci Josep Maria Selva, la seva dona i el seu fill / VÍCTOR SALGADO - FCB

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha rebut aquest dimarts al migdia a les oficines del Club el soci més antic, Josep Maria Selva Vallespinosa. Acompanyat per la seva dona i el seu fill, en Josep Maria, de 92 anys, en fa 84 que es va vincular al Barça. Va ser el 3 de gener del 1931, dia que el seu pare va decidir tramitar l’alta. “Em vaig fer soci a través del meu pare, que era un gran culer”.

En aquest acte se li ha fet entrega d’una samarreta del Barça amb el número 1 i el seu nom a l’esquena, així com també una rèplica de la sol·licitud d’alta de soci de Josep Maria Selva. A més, el president Bartomeu l’ha convidat a assistir a la Llotja en el partit de Lliga al Camp Nou contra el Rayo Vallecano, que es jugarà el diumenge 8 de març, a les 12 hores.

L’any vinent, un cop s’actualitzi la base de dades de socis amb les altes i baixes del 2015, Josep Maria Selva tindrà l’honor d’ostentar el número 1 en el seu carnet de soci. Ara mateix és el 3, tot i que s’ha convertit en el més antic després que lamentablement ens hagin deixat Jaume Descals, número 1, i Salvador Escarmís, el número 2.

Tornar a dalt