fcb.portal.reset.password
Jordi Cardoner, a la sala de premsa Ricard Maxenchs

Jordi Cardoner ha informat sobre els assumptes relacionats amb l'Assemblea General Ordinària de dissabte / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha comparegut aquest dimarts a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou per informar dels assumptes relacionats amb l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà dissabte al Palau de Congressos de Catalunya. S’ha insistit en la importància que hi hagi una alta participació per part dels socis compromissaris, ja que l’Assemblea “és el que realment ens dóna qualitat en aquest exercici democràtic i diferencial del nostre club”.

El FC Barcelona ha reforçat totes les eines que té al seu abast per augmentar i millorar la informació que reben els compromissaris. En aquest sentit, dimecres a les 18.30 hores es durà a terme una sessió informativa, de caràcter econòmic, a l’Auditori 1899, i que anirà a càrrec del vicepresident Javier Faus. Cardoner ha explicat que 24 hores abans de la reunió uns 200 socis compromissaris han confirmat la seva presència. Com a novetat rebran la memòria del FC Barcelona dies abans de la celebració de l’Assemblea i se la podran endur per consultar-la. “L’objectiu és que tot allò que el compromissari visualitzarà el dia de l’Assemblea en l’àmbit econòmic ho pugui contrastar abans per tal d'assistir-hi amb cert grau de coneixement”, ha explicat Cardoner.Debatrem totes aquelles temàtiques que preocupin el sociD’altra banda, el vicepresident social ha repassat l’ordre del dia de l’Assemblea, que enguany amplia la seva durada –començarà a les 12, en segona convocatòria, i finalitzarà aproximadament a les 18 hores. La voluntat és fomentar torns de paraula més amplis i sense restriccions de temps, i promoure així una Assemblea més participativa. “Debatrem totes aquelles temàtiques que preocupin el soci”, ha reafirmat Cardoner.

Entre els punts que els compromissaris hauran d’aprovar hi ha el pressupost per a la temporada 2014/15, que comporta l’aprovació de la publicitat de Beko i Intel Inside a la samarreta, i l’exercici econòmic de la vigent temporada.

Jordi Cardoner també ha remarcat les noves aportacions arran de la reforma dels Estatuts que es van aprovar fa un any pels socis compromissaris. Destaca la presència de la figura del reserva en el cas que el soci compromissari renunciï un mes abans de la celebració de l'Assemblea. Dels 4.300 compromissaris escollits per sorteig, n’han renunciat 407, que han estat substituïts. En aquest sentit, esperen superar els 610 compromissaris de l’última Assemblea i arribar al miler.

Com a novetat també s’incorporen a l’Assemblea els 30 presidents de la federació del Consell de Penyes, com a compromissaris permanents. Aquest any només n'hi participaran 27, ja que n’hi ha tres que no compleixen una de les altres condicions establertes als nous Estatuts: tenir una antiguitat de cinc anys com a soci per ser compromissari.

"L'adhesió al Pacte ratifica les paraules de Rosell i Bartomeu"

Jordi Cardoner ha aprofitat per explicar que l’adhesió del FC Barcelona al Pacte Nacional pel Dret a Decidir és la ratificació de les paraules que ja va pronunciar Sandro Rosell durant l’Assemblea del 2013 i les declaracions fetes als mitjans de comunicació a principis d’any per part de Josep Maria Bartomeu. “Nosaltres ens hem pronunciat a favor de l’adhesió al Pacte. Va ser una ratificació i reafirmació de les paraules del president Rosell i les declaracions fetes pel president Bartomeu. Nosaltres ens hem dirigit al president Rigol per manifestar l’adhesió de l’Entitat al Pacte”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();