fcb.portal.reset.password

Barça Fans presenta una campanya sorprenent

El 29 de gener passat va tenir lloc un esdeveniment promocional que va agafar per sorpresa centenars de persones que esperaven el seu transport de línia als carrers de l'Hospitalet de Llobregat. De la nit al dia, la seva habitual parada d'autobús es va convertir en la banqueta del FC Barcelona, amb una rèplica exacta de les butaques del Camp Nou.

Els vianants, que en un primer moment s’hi van acostar atrets per la instal·lació, van ser partícips sense saber-ho d'una acció de càmera oculta, que va registrar situacions inesperades: una gran ovació per part de la graderia del Camp Nou, l'aparició de Xavi Hernández a la pantalla de la marquesina, o la d'un àrbitre oficial que els va convidar a pujar a l'autobús després d'un escalfament previ, entre d'altres.

Tota l'acció i les reaccions dels participants estan recollides al vídeo que té per títol 'Propera Parada: Barça Fans i que a partir d'avui es pot veure a les xarxes socials i canals ‘online’ del Club.

Aquest vídeo vol donar a conèixer la nova plataforma a tots els aficionats del Barça, i fa una crida a la participació i a fer-se Barça Fan, tal com diu el seu eslògan, ‘Fes-te Barça Fan’. Un espai que, igual que l'experiència del vídeo, vol fer sentir l'aficionat culer un més de l'equip a través d'experiències úniques, viscudes en primera persona.

¿Què és Barça Fans?

L'espai Barça Fans, accessible també des del web del FC Barcelona, permet als barcelonistes de tots els continents accedir a continguts exclusius de l'equip, conèixer millor les interioritats del FC Barcelona i ampliar l'experiència culer com a aficionat.

Només els aficionats registrats a Barça Fans poden accedir, per exemple, als resums dels partits de Lliga i Copa, als vídeos Inside View amb les interioritats dels matxs al Camp Nou, els millors gols de la història en la secció Top 5 o les entrevistes més personals amb els jugadors del primer equip. Tots aquests continguts, dividits en seccions, aprofundeixen en tots aquests aspectes d'una manera lúdica, fresca i que faran viure una experiència completa en clau blaugrana.

A més d'aquests continguts de vídeo, també es pot participar en votacions, rànquings, jocs en línia i sortejos. Els membres de la comunitat també poden enviar les seves preguntes als futbolistes o aconseguir samarretes signades dels seus ídols.

Els continguts són completament gratuïts i estan a l'abast de qualsevol aficionat del Barça que es registri a www.festebarcafan.cat. Una oportunitat per ampliar l'experiència culer com a aficionat i gaudir més de prop de tot el que passa al voltant del primer equip del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();