fcb.portal.reset.password

Rodríguez Coso, l’ambaixador xilè, el de l’Uruguai, Pau Vilanova, Leo Messi i els ambaixadors de l’Argentina i del Brasil / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La victòria davant el París Saint-Germain es va celebrar d’una manera molt especial pels ambaixadors de l’Argentina, el Brasil, l’Uruguai i Xile a l’estat espanyol, presents al Camp Nou, amb motiu de la presentació de la Penya Diplomàcia Blaugrana, una associació que reuneix membres del cos diplomàtic i polítics d’arreu del món que comparteixen el sentiment barcelonista.

Carlos Antonio Bettini, ambaixador de l’Argentina; Paulo Cesar de Oliveira Campos, ambaixador del Brasil; Francisco C. Bustillo Bonasso, ambaixador de l’Uruguai, i Francisco Javier Marambio Vial, ambaixador de Xile, van poder felicitar els seus compatriotes que militen a les files del primer equip. Així, els argentins Messi i Mascherano; Neymar, per part brasilera; l’uruguaià Luis Suárez i el xilè Claudio Bravo van compartir uns instants amb els ambaixadors dels seus països d’origen a la fi del partit de Champions. La coincidència de la visita amb el primer dia que golejaven plegats Messi, Neymar i Suárez va ser l’anècdota més comentada de la trobada.

La comitiva va estar completada pel directiu responsable de penyes Pau Vilanova i pel president de la Penya Diplomàcia Blaugrana, José María Rodríguez Coso, introductor d’ambaixadors del Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació espanyol.

Tornar a dalt