fcb.portal.reset.password

Un dels quioscos on a partir d’ara es podran comprar entrades oficials del FC Barcelona

El FC Barcelona comptarà amb nous punts de venda d’entrades al centre de la ciutat de Barcelona gràcies al conveni que ha subscrit amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya, concessionari de tres quioscos situats a la zona de Plaça Catalunya, les Rambles i el Passeig de Gràcia, que es convertiran en punts de venda oficial d’entrades. Aquest acord permetrà cobrir el servei en unes zones estratègiques i amb una gran afluència i trànsit de turistes.

Els quioscos estaran identificats amb el distintiu oficial ‘FC Barcelona Official Sales Point’, que també acredita altres canals de venda oficials del Club, com ara les FCBotigues o els punts de Turisme de Barcelona. Els productes que es vendran seran entrades per als partits del primer equip de futbol al Camp Nou i els de bàsquet al Palau Blaugrana. També s'hi podran adquirir els tiquets per accedir al Camp Nou Experience, que inclou la visita al Museu i el Tour per l’Estadi.

En aquests punts de venda no s’aplicarà el descompte de soci. Aquest haurà d’adquirir les entrades a través de lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat) o bé a les taquilles del FC Barcelona en cas que vulgui beneficiar-se dels avantatges.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya té la concessió de 13 quioscos situats a Barcelona, i inicialment l’acord s’aplicarà en aquells tres que estan situats al centre de la ciutat, ja que la voluntat del club blaugrana és cobrir una zona amb un trànsit de turistes elevat i que fins avui no estava coberta, però en el futur s’ampliarà a altres establiments de l’ens associatiu dels periodistes catalans.

Tornar a dalt