fcb.portal.reset.password

Pere Gratacós i Joan Vilà, durant el treball pràctic a l'NSCAA. FOTO: NSCAA

Entre el 14 i el 18 de gener es va celebrar a Filadèlfia la convenció de l’Associació Nacional Americana d’Entrenadors de Futbol (NSCAA) i el Barça hi va tenir un paper destacat. En aquesta trobada anual, en què van participar milers de persones del món del futbol als Estats Units, el cap de Relacions Esportives del FC Barcelona, Pere Gratacós, i el director de Metodologia, Joan Vilà, hi van fer dues conferències explicant l’estil de joc blaugrana.

Teòric i pràctic

La participació de Pere Gratacós i Joan Vilà en aquesta convenció es va centrar en dues activitats. En la primera, divendres passat Pere Gratacós va impartir una conferència titulada ‘FC Barcelona, com entendre el nostre estil de joc’. El dia següent, dissabte, l’activitat es va traslladar al camp de futbol i va ser allà on Joan Vilà va desenvolupar la xerrada ‘FC Barcelona, com ensenyar el nostre estil de joc’.

Pelé, Raúl i Ferguson, presents

En aquesta convenció també hi van participar Pelé i Raúl González, entre d’altres. El primer ho va fer en qualitat de president d’honor del New York Cosmos i el segon com a actual jugador d’aquest equip. També hi va ser guardonat l’extècnic del Manchester United Alex Ferguson.

Tornar a dalt