fcb.portal.reset.password

La Junta Directiva, després de la seva reunió d’aquesta tarda, vol felicitar el primer equip de futbol per la seva trajectòria i animar els socis a seguir oferint el seu suport a l’equip en les pròximes setmanes, durant les quals es disputaran partits decisius en les tres competicions en joc.

En el decurs de la reunió ordinària de la Junta, s’han pres els següents acords:

  • Reiterar que es considera l’Estadio Santiago Bernabéu l’escenari més adient per a la disputa de la pròxima final de la Copa, ja que seria la instal·lació on es podrien aplegar més socis del Club.
  • Contractar la multinacional Ernst&Young per al control i auditoria del procés d’adjudicació de les obres del nou Miniestadi, corresponents a la primera fase del Nou Espai Barça, que es presentarà aquest divendres dia 27, a les 12 hores, a la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva.
  • Renovar per un any el contracte amb Panasonic TV Devices com a partner global.

 Petició Fiscal

D’altra banda, la Junta Directiva ha tractat la petició fiscal d'obertura de judici oral i penes contra el FC Barcelona, el seu president, Josep Maria Bartomeu, i el seu expresident Sandro Rosell, derivades del cas Neymar. Sobre aquest assumpte, la Junta vol deixar clars els preceptes següents:

1. Tant el Club com el seu president reiteren la seva total innocència fruit d’un assumpte que únicament té un caire tributari i no penal, les discrepàncies jurídiques del qual s’han de dirimir en seu administrativa, no a l'Audiència Nacional.

2. El món jurídic s’ha fet ressò del decurs del procés i del seu resultat, considerant-lo impropi. També es considera impròpia la celeritat amb la qual s’han emprat els operadors jurídics implicats en aquest assumpte. Els advocats de tots els afectats presentaran les corresponents apel·lacions de manera immediata, denunciant aquestes circumstàncies i la inexistència de cap delicte.

3. El president del Club, davant del que considera una "gran injustícia", reitera que continuarà endavant amb la seva intenció de presentar-se a les pròximes eleccions a la presidència del Club i seguir dirigint l'Entitat amb els mateixos criteris de serietat, conducta moral, control financer i respecte als socis que ha demostrat fins avui, posant tota la seva atenció que el Club segueixi sent una referència mundial.

4. Agrair als socis la seva comprensió i el seu suport en aquests moments.

Alliberació dels càrrecs de Ramon Cierco

Finalment, la Junta Directiva ha acceptat alliberar Ramon Cierco de les seves tasques directives en el marc del futbol base i en la vicepresidència de la Fundació FC Barcelona. Des d’avui, Ramon Cierco continuarà com a vocal de la Junta Directiva.

Tornar a dalt