fcb.portal.reset.password

Elías, Bartomeu, Arroyo, Zubizarreta, Roura i Altimira acompanyats de tots els jugadors de la base / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El tradicional berenar de Nadal amb els equips de futbol formatiu, de futbol femení i amb els equips de la base de les seccions ha reunit més de 700 joves al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ha permès al president Josep Maria Bartomeu recordar als presents la importància de l’educació i la formació com a complement a la pràctica esportiva, i també a l’hora de combatre qualsevol comportament violent associat a l’esport.

En aquest sentit, el president blaugrana ha recordat els valors que defineixen el FC Barcelona com a institució i que han de guiar la conducta de tots els que se senten part de l’Entitat: la humilitat, el respecte, el treball en equip, l’esforç i l’ambició.

L’acte també ha comptat amb l’assistència del directiu Silvio Elías, responsable del Barça B i del Juvenil A. Al berenar també hi han estat presents Antoni Rossich, director general del Club; Andoni Zubizarreta, director esportiu de Futbol Professional; Narcís Julià, coordinador de l’Àrea Futbol Professional; Albert Valentín, coordinador de la Secretaria Tècnica; Jordi Roura, director tècnic de l’Àrea de Futbol Formatiu; Aureli Altimira, coordinador tècnic de l’Àrea de Futbol Formatiu; Carles Folguera, director de la Masia, i Albert Soler, director de Relacions Institucionals Esportives.

La vetllada ha finalitzat amb una actuació de la companyia de malabaristes Elegants. Abans, Josep Maria Bartomeu i Jordi Roura han desitjat bones festes i bona entrada d’any a tots els esportistes de la base del Barça i a tots els pares. Per altra banda, Roura s'ha excusat per l'absència de Ramon Cierco, directiu responsable del futbol formatiu, que, per motius laborals, no ha pogut assistir a l'acte.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu

“Seguirem formant i educant els jugadors com ho fem fins ara, i treballem perquè la violència surti del món de l’esport. Violència i esport són dos fets incompatibles”.

“Mereixeu aquest descans de Nadal. És un honor veure tots els jugadors de totes les seccions del Club aquí reunits. Quan sigueu a casa seguiu pensant en els valors que representa el FC Barcelona”.

Declaracions de Jordi Roura

“Portem la meitat de la temporada, està sent difícil i exigent i heu d’aprofitar les festes per recuperar-vos, preparar-vos i mentalitzar-vos per al que vindrà després”.


Bartomeu insisteix en la importància de la... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();