fcb.portal.reset.password

Manel Arroyo, a l’entrevista a Barça TV, aquest matí

La ratificació de la sanció dictada ahir pel Comitè d’Apel·lació de la FIFA per infraccions relacionades amb el traspàs i la inscripció de jugadors menors de 18 anys va obtenir una ràpida resposta per part del FC Barcelona. Minuts després de fer-se pública la resolució, el Club va emetre un comunicat públic en què informava que continuaria defensant els seus interessos davant les màximes instàncies jurídiques esportives, en aquest cas el Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS).

Aquest matí, el vicepresident del Club, responsable de l’Àrea de Comunicació i Mèdia, Manel Arroyo, ha valorat la sentència i ha reconegut als mitjans del Club que la ratificació de la sentència era una possibilitat amb la qual es treballava i que l’estratègia de defensa ja preveia la possibilitat d’acabar recorrent davant el TAS. En aquest sentit, els serveis jurídics ja estan treballant en el cas, a l’espera de rebre de la FIFA els fonaments de la resolució, que s’han reclamat avui mateix.

En compliment de la resolució, durant els pròxims 90 dies el Club treballarà conjuntament amb la FIFA per analitzar la situació administrativa de cadascun dels nens que s’inclouen en l’expedient sancionador, per tal de regularitzar aquells casos en què s’entengui que s’ha infringit el reglament.

El vicepresident ha insistit que la Junta Directiva no entra a valorar les qüestions esportives, però ha apuntat que, amb els fitxatges que s’han fet aquest estiu i amb els jugadors del planter que despunten, l’equip té garantit el seu futur.

D’altra banda, Manel Arroyo assegura que el model de la Masia que ha convertit el FC Barcelona en un referent mundial segueix plenament vigent i continua sent una aposta ferma del Club.

A continuació us reproduïm les declaracions del vicepresident Manel Arroyo:

“Era una possibilitat que el Comitè d’Apel·lació de la FIFA desestimés el recurs. Semblava que amb les proves i arguments que hem presentat a la FIFA seria suficient, però també prevèiem que Apel·lació ratifiqués la sentència de la FIFA. És obvi que quan estàs davant d’una situació com aquesta has de preveure tots els escenaris i, per tant, l’estratègia es va dissenyar amb la possibilitat d’acabar al TAS. En aquests moments, els serveis jurídics estan treballant en tots els detalls.”

“Tota la planificació esportiva s’ha fet plantejant un escenari d’aquestes característiques. Part de les contractacions que s’han fet preveuen les necessitats de futur de l’equip. La Junta Directiva no ha d’entrar a valorar els temes esportius, però considerem que amb el que tenim a casa es pot seguir endavant”.

“En absolut el model Masia s’ha posat en qüestió ni perilla; al contrari, es referma. Som un referent en la formació de joves futbolistes i treballem perquè la lletra de la norma s’adeqüi a l’esperit d’aquesta. Tant el president com la gent que està als estaments internacionals treballa perquè això sigui així”.


Arroyo: "L'estratègia de la nostra defensa ja... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();