fcb.portal.reset.password

Leo Messi aixeca la seva quarta Pilota d'Or consecutiva / FOTO: Arxiu FCB

[[DES_1]] Leo Messi va tornar a pujar al calaix de dalt de tot del podi a Zuric i ho ha va fer batent tots els rècords. L’argentí, que es disputava el guardó amb Cristiano Ronaldo i Andrés Iniesta, es va convertir en el jugador amb més Pilotes d’Or i va superar Platini, Van Basten i Cruyff, que en tenien tres.

El pòquer d’or de Leo Messi es va començar a escriure l’1 de desembre del 2009. El crac del Barça s’adjudicava el guardó més important, a títol individual, superant amb 473 punts Cristiano Ronaldo i el seu company d’equip Xavi Hernández.

Un any després es redactava el segon capítol. L’hegemonia de l’argentí en els terrenys de joc va ser essencial per revalidar una Pilota d’Or en un podi completament blaugrana. Andrés Iniesta i Xavi Hernández, segon i tercer respectivament, van acompanyar l’argentí en la gala celebrada a Zuric (Suïssa).

La tercera part es va completar el 2011. Leo Messi, novament, completava la trilogia d’or en la consecució del premi atorgat a Zuric. El ‘10’ blaugrana va superar Cristiano Ronaldo i Xavi Hernández i es va convertir, juntament amb Platini, en el futbolista capaç de sumar tres Pilotes d’Or consecutives.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

 

Tornar a dalt