fcb.portal.reset.password

Riazor va ser l'escenari de la golejada per 0 gols a 7 davant del Deportivo / ARXIU FCB

El Barça de Ferenc Plattko va ser el primer d’obtenir aquest resultat a la Lliga. Va ser contra el Deportivo a Riazor gràcies a una tarda inspiradíssima dels davanters barcelonistes. Manchón va anotar un hat-trick, Sampedro i Kubala van fer-ho a parells i Villaverde va encertar una diana.

Van defensar la samarreta del FC Barcelona: Ramallets; Seguer, Biosca, Gràcia; Bosch, Segarra; Mandi, Villaverde, Kubala, Sampedro i Manchón. El Barça, tot i aquesta demostració de força, no va guanyar la Lliga, i va acabar en segona posició. L’equip com a local sí que havia fet diversos sets, concretament a l’Oviedo (1941), el Sevilla (1949), el Las Palmas (1952) i el Racing (1954).

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt