fcb.portal.reset.password

Equip de la temporada 1902-03 que va golejar per 0 gols a 16 al Catalonia / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El FC Barcelona començava l’any 1903 amb una espectacular golejada al Catalònia (0-16) en un partit de caràcter amistós. El Barça va tenir en el seu capità, Gamper, el seu jugador més determinant, anotador de la meitat dels gols. La resta de dianes portaven les firmes de Steinberg (5), D’Ossó (2) i Lassaleta. Daniel Carbó, Correcuita, en el seu Historial del FC Barcelona, assegura que “en descàrrec del Catalònia, convé remarcar la seva categoria inferior a la del seu contrincant i la inexperiència que en assumptes futbolístics tenia”.

El partit va servir de preparació per al començament de la Copa Barcelona, una competició que havia organitzat l’entitat barcelonista i que va néixer després de la seva retirada de la Copa Macaya per desacords amb l’organització. El 26 d’abril, després d’un empat a dos al camp de l’Espanyol, el Barça es va proclamar campió del seu trofeu.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();