fcb.portal.reset.password

De la Fuente, Pesic i Enric Reyna amb la Copa del Rei / ARXIU FCB

El FC Barcelona de bàsquet es va emportar la Copa del Rei (la 19a de la seva història) en guanyar a València el TAU per 84-78. La final va ser dramàtica ja que es va resoldre a la pròrroga, però va ser la venjança que es va prendre el Barça davant el quadre de Vitòria, que l’havia derrotat en la final del 2002. Roberto Dueñas va ser el jugador clau de l’equip de Pesic, ja que va anotar 18 punts i va capturar 17 rebots.

Aquell dia jugaven Rodríguez, Alzamora, Fucka, Femerling, Bodiroga, Navarro, Dueñas, Jasikevicius i De la Fuente, el capità, que va recollir el trofeu de mans del president de la secció, Salvador Alemany, per donar-lo al president de l’Entitat, Enric Reyna. Reyna va recordar Gaspart, que havia dimitit dies abans: “Va fer molt per a la secció i mereixia estar avui aquí”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();