fcb.portal.reset.password

Enric Reyna en roda de premsa / MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]] Aquell dia de Sant Jordi moltes converses a la tradicional recepció de la Generalitat tenien com a protagonista el Barça, que travessava una delicada situació, accentuada per la derrota davant la Juventus. A la tarda la Junta Directiva va celebrar una llarga sessió, al final de la qual Enric Reyna, president que havia accedit a la direcció del Club després de la dimissió de Joan Gaspart, va anunciar que dimitiria el 5 de maig, coincidint amb l’Assemblea de Socis Compromissaris. Del Club se’n va fer càrrec llavors una junta gestora que s’encarregaria de convocar eleccions.

Tal com estaven les coses a l’Entitat, i després de l’inesperat KO a la Champions davant la Vecchia Signora (el Barça havia arrencat un esperançador empat a 1 a Torí), la situació era insostenible. El fracàs europeu obligà Reyna a sortir a la palestra i anunciar els comicis abans de fer-ho a l’Assemblea, com tenia previst. Es decidí llavors que Joan Trayter, president de la Comissió Econòmica Estatutària, i Jaume Roura, president de la Federació Catalana, serien els encarregats de formar la gestora. El barcelonisme tenia una cita amb les urnes el 22 de juny.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

 

Tornar a dalt