fcb.portal.reset.password

Eto'o celebra el segon gol amb els aficionats del Barça presents a Stamford Bridge / ARXIU FCB

El Barça va guanyar el Chelsea per 1-2 a Stamford Bridge en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa d’Europa. Va ser un matx colossal en un terreny de joc molt enfangat per la pluja que perjudicava notablement el joc del Barça. Es va avançar el Chelsea al minut 50 amb un autogol de Motta, però el Barça va remuntar amb un autogol de Terry en desviar un gran tret de Ronaldinho en falta directa. Eto’o va marcar de cap el gol de la victòria al minut 80. Era la primera vegada que un equip del nostre país sortia victoriós de l’estadi londinenc.

Van destacar les protestes de José Mourinho, entrenador del Chelsea, després de l’expulsió del seu jugador Asier del Horno per una forta entrada a Messi, a qui va clavar els tacs a la cama. L’entrenador portuguès va pronunciar al final del duel una frase que ha passat a la història: “Messi ha fet teatre. Catalunya és un país de cultura i allà saben el que és teatre del bo”. L’equip va estar format per Valdés, Motta, Márquez, Puyol, Eto’o, Ronaldinho, Van Bronckhorst, Edmílson, Deco, Oleguer i Messi.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt