fcb.portal.reset.password

L'expresident Joan Laporta juntament amb l'expresident de l'Espanyol Dani Sánchez Llibre / ARXIU FCB

El Barça sempre s’ha significat amb el país i les seves tradicions, però també en la lluita contra les grans injustícies universals. Per aquesta raó, quan l’esport català es va unir a la lluita contra el racisme, en un acte celebrat en el Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat de Catalunya, l’entitat barcelonista també s’hi va adherir d’immediat.

A més, estava summament sensibilitzada, ja que un dels seus jugadors (Eto’o), havia estat objecte d’expressions racistes a La Romareda, fet que el va portar a l’abandonament del camp, tot i que a darrera hora entre l’àrbitre i els seus companys el van convèncer que no ho fes. En l’acte hi va ser present el president del FC Barcelona, Joan Laporta i el del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, entre altres personalitats del món de la política. El manifest al qual s’adherí l’esport català parlava d’igualtat, tolerància, convivència i pau, entre moltes altres coses.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();