fcb.portal.reset.password

El Camp Nou va homenatjar als campions de la Copa del Rei de bàsquet la temporada 2000/01 / ARXIU FCB

El Barça va guanyar a Màlaga la final de la Copa del Rei de bàsquet imposant-se al Reial Madrid per tres punts de diferència (80-77). Un gran Pau Gasol va liderar la victòria després que l’equip d’Aíto García Reneses estigués 10 punts per sota del de Sergio Scariolo. Però, a partir d’allà, i després de tocar fons el Barça, va començar a redreçar-se fins a superar el seu adversari amb un bàsquet d’alta escola. Gasol, escollit el jugador més valuós de la final (25 punts, 6 rebots, 3 assistències, 3 recuperacions, 1 tap, 2 mats i 8 faltes forçades), estava destinat a acabar de jugador de l’NBA, fet que es va produir la temporada següent. La seva projecció era imparable, malgrat la seva joventut.

La del Barça va ser una lliçó d’entrega i superació. No és gens estrany que Aíto assegurés al final del partit que estava “molt orgullós” dels seus jugadors. Van entrar a la glòria Rodríguez, Hawkins, De la Fuente, Savic, Elson, Digbeu, Navarro, Dueñas, Jasikevicius, Gasol i Karnisovas.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt