fcb.portal.reset.password

Sotil amb Montal, en el moment de la signatura del seu contracte com a nou jugador del Barça / HORACI SEGUÍ

Després de passar la preceptiva revisió mèdica i signar el contracte, a les 7 de la tarda Hugo Sotil, ‘Cholo’ Sotil, va ser presentat com a jugador del Barça a les oficines del Club, a la Masia. Era el primer fitxatge que feia l’Entitat després d'aconseguir que la Federació Espanyola obrís la porta a la incorporació de futbolistes estrangers, i aquest fet donava especial rellevància a l’acte. Sotil estava molt content, perquè feia el salt al futbol europeu, i el president Montal tampoc podia amagar la seva felicitat de poder materialitzar el primer contracte d’un jugador estranger.

El 'Cholo' signava per tres anys, procedent del Municipal de Lima, i tenia un gran potencial com a davanter golejador, com va mostrar al llarg de la primera temporada, en què va formar tàndem amb Johan Cruyff. En la breu presentació Montal desitjava que el jugador entrés amb bon peu al Club i que no es cregués una vedet. En acabar l’acte el jugador va tornar al Perú per concentrar-se amb la seva selecció, i va quedar fixada la incorporació definitiva a la disciplina blaugrana per al 6 d’agost.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();