fcb.portal.reset.password

Joan Gaspart va presidir la cerimònia de la primera pedra de la Ciutat Esportiva / FOTO: ARXIU FCB

La Ciutat Esportiva del FC Barcelona es va posar en marxa després de força temps de ser tan sols un bonic projecte. El somni del barcelonisme, finalment, va començar a fer-se realitat. En especial, el del president Núñez, que havia hagut de salvar molts obstacles. Va ser Joan Gaspart, llavors al timó de l’Entitat, qui va tenir l’honor de presidir la cerimònia de la posada de la primera pedra.

Durant la seva intervenció, no obstant, va trobar a faltar la presència del seu amic: “M’hauria agradat que en Núñez estigués avui aquí”, va dir, afegint que “ell va fer molt per arribar al dia d’avui i mereixia aquesta alegria”. Acte emotiu, on a més dels polítics i expresidents, com Enric Llaudet o Raimon Carrasco, també hi van assistir els néts de Joan Gamper, Manel, Xavi i Emma, ja que la Ciutat Esportiva es batejaria amb el nom del fundador del FC Barcelona. Curiosament, un dels nens escollits per participar en la cerimònia, és Jordi Alba, que temps després va haver de deixar el Club i avui en dia és un dels jugadors del primer equip.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt