fcb.portal.reset.password

Celebració del títol de Lliga de la temporada 1947/48 / BERT

[[DES_1]] El FC Barcelona dirigit per l’uruguaià Enrique Fernández, després de guanyar l’Athletic a Les Corts per 3-0, es va proclamar campió de Lliga per tercera vegada a la seva història. Va haver d’esgotar les 26 jornades per poder cantar l’aliró, ja que el València havia arribat a la penúltima data només un punt per sota (35-34). El Barça, amb Velasco; Elias, Curta; Gonzalvo III, Calvet, Gonzalvo II; Basora, Seguer, César, Badenes i Valle, va sortir a totes i va resoldre el campionat en tan sols deu minuts, entre el 12 i el 22, quan Seguer, Badenes i Valle van deixar KO un Athletic que no hi va poder fer res davant la motivació, l’urpa i l’esperit mostrats pel Barça.

Fernández, al final del partit, era un home feliç: “Em sento orgullós dels meus jugadors. La seva disciplina i el seu desig de jugar i de merèixer la victòria han estat la clau dels triomfs que pas a pas s’han anat aconseguint. Espero assolir amb ells nous títols per al ja gloriós i històric Barcelona”. Al final, amb la derrota del València a Vigo (5-2), el Barça va acabar la lluita amb tres punts d’avantatge sobre el segon (37-34).

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();