fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, a la roda de premsa d'aquest dimarts. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Al marge de la renovació de l’acord amb Unicef fins al 2016, el secretari i portaveu de la Junta ha exposat altres aspectes tractats en la reunió de la Directiva. Un dels principals va ser la renovació del director esportiu de l’Àrea de Futbol, Andoni Zubizarreta, fins al 2016 (que se signarà dimarts que ve). “Fem una valoració molt positiva de la seva feina. Ha comportat una renovació molt positiva de l’equip i ha mantingut l’excel·lència del gran equip que ens vam trobar. La Junta està molt satisfeta”, ha assegurat.

I ha afegit més motius per justificar la decisió: “La seva feina és incontestable, només cal veure el rendiment del primer equip”. Segons ell, de Zubizarreta “es valora la seva forma de treballar i de mantenir la idea de joc”.

Lloc web pioner

D’altra banda, Toni Freixa ha apuntat més temes que va tractar la Junta. És el cas de les dades obtingudes de l’actualització del cens, la ratificació de l’adquisició de la parcel·la de Sant Joan Despí i l’adaptació del lloc web perquè sigui accessible per a les persones amb discapacitat visual o auditiva. Tots tres punts seran explicats properament pels directius de les àrees pertinents.

De totes maneres, Freixa ha incidit en l’últim, que farà del Barça “un club únic al món”. Suposarà una inversió de 100.000 euros i un manteniment anual de 25.000 euros. El Barça té uns 4.000 socis censats i milers d’aficionats a tot al món amb discapacitat visual o auditiva.

Confiança plena en Messi

En un altre àmbit de qüestions, durant el torn obert de preguntes, Toni Freixa ha mostrat el seu optimisme en la recuperació de Leo Messi. “Tenim confiança en els nostres Serveis Mèdics i recuperadors i la màxima seguretat que es recuperarà per rendir com el millor jugador del món. Ho tornarà a ser en 8 setmanes”. El portaveu de la Junta ha deixat molt clar que els metges del Club “supervisaran sempre” el procés.

Abans de concloure la compareixença, Freixa també ha informat que el Club va lliurar 333 entrades gratuïtes per a nens contra l’Espanyol (que havien de ser socis) i 79 més per al partit davant del Milan.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();