fcb.portal.reset.password
Fotografia de Jordi Cardoner i Pilar Guinovart fent entrega de la insígnia d'argent a un soci, acompanyat per la seva família

Jordi Cardoner i Pilar Guinovart amb un soci acompanyat per la seva família / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dimarts s’han lliurat les primeres 338 insígnies d’argent del FC Barcelona de les 1.014 que s’entregaran fins divendres. L’acte, celebrat a l’Auditori 1899, ha estat presidit pel vicepresident social Jordi Cardoner, que aquesta tarda ha estat acompanyat per la directiva Pilar Guinovart. Tots dos han estat els encarregats d’entregar la insígnia als socis que aquest 2013 compleixen 25 anys d’antiguitat al Club. Uns socis que han volgut compartir aquest dia amb les seves famílies.

Atesa la gran quantitat de socis que aquest any rebran aquest reconeixement, el Club ha decidit fer el lliurament de les insígnies d’argent en tres dies. Dijous i divendres l’Auditori 1899 es tornarà a vestir de gala per acollir un dels actes més emocionants de l’any. Dijous el vicepresident Jordi Cardoner estarà acompanyat pel directiu Eduard Coll, i divendres les lliurarà al costat de Josep Ramon Vidal-Abarca.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();