fcb.portal.reset.password

El 5 d'abril es votarà les proposta del Nou Espai Barça / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El proper dissabte 5 d’abril es durà a terme la consulta de la Proposta Nou Espai Barça, que estrenarà un nou recinte de votacions. L’esplanada situada davant de l’Auditori 1899 concentrarà totes les meses electorals. Així, en aquesta ocasió, no es votarà al Miniestadi o al mateix Estadi, espais on s’han celebrat darrerament els processos electorals. La raó del canvi d’ubicació és millorar l’operativa i l’organització per tal que el soci pugui votar amb la màxima celeritat i, sobretot, garantir l’accessibilitat per a tots els socis, en un espai sense escales ni barreres arquitectòniques.

L’horari per poder exercir el dret al vot serà de 9 del matí a 9 del vespre. El Club ha programat un seguit d’activitats a l’esplanada de l’Estadi, des que s’obren les taules fins a les 15.30 hores, per tal d’afavorir que els socis gaudeixin d’una jornada festiva i que les votacions es facin de manera esglaonada, preferiblement al llarg del matí. Recordem, però, que el partit de Lliga contra el Betis està previst a les 18 hores. Aquells socis que tinguin previst assistir al Camp Nou i no hagin votat abans, encara tindran temps de fer-ho després que finalitzi el partit.

Les meses electorals estaran disposades en unes carpes i ordenades per ordre alfabètic pel cognom dels socis, i no pel número de carnet. Per tal de facilitar la localització de la Mesa, el Club ha enviat una carta signada pel president Josep Maria Bartomeu que inclou una targeta on el soci podrà consultar la distribució de les diferents portes d’accés, així com el número de passadís i de mesa on podrà exercir el vot.

L’accés des del carrer a la zona de votació es farà des de la nova entrada per a vianants (Accés 15 de l’avinguda Arístides Maillol, marcat com a 1 en el plànol adjunt). Hi haurà una zona d’aparcament limitat dins el recinte de les instal·lacions. Per tant es recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se.

Votar amb un document d’identitat

Cal recordar que només podran exercir el dret de vot els socis que figurin inscrits al cens definitiu aprovat per la Junta de la Consulta i que per poder votar caldrà que els electors presentin el seu DNI (o equivalent en el supòsit de persones estrangeres), passaport o permís de conduir vigents. No és necessari presentar el carnet de soci per votar, encara que és recomanable portar-lo per gaudir de les activitats exclusives per a socis. D’acord amb la reglamentació de la consulta, no s’admet cap altra fórmula de votació que no sigui personal i presencial.

[[BOTOVERMELL::LES MESES++ELECTORALS::http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/fitxa/distribucio-de-meses-de-votacio-per-cognoms::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();