fcb.portal.reset.password

Les sis màquines d’autovenda d’entrades i el Punt d'Informació són a la zona del Boulevard / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Imatge de les sis màquines d'autovenda d'entrades / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona aposta per donar més serveis als milers de persones que anualment visiten les instal·lacions del Club, tant en dies de partit com els dies en què no hi ha activitat esportiva. Les novetats les trobem a la zona del Boulevard, just al costat de l’Accés 9. Aquest juliol s’hi han instal·lat sis màquines d’autovenda d’entrades per al ‘Camp Nou Experience’ -inclou el Tour a l’Estadi i la visita al Museu-. Aquesta modernització en el sistema de venda d’entrades permet alleugerir les cues, ofereix l’opció de fer la compra en quatre idiomes i facilita el pagament, ja que es pot fer amb qualsevol tipus de targeta.

Després dels primers dies de funcionament s’ha pogut comprovar que un 10% del total de les entrades per al ‘Camp Nou Experience’ ja es compren mitjançant aquestes màquines. Ara n’hi ha sis però el número és podria ampliar fins a 10. A més, en una segona fase, també està previst que amb aquest mateix sistema de venda es puguin comprar entrades per als partits de futbol, bàsquet i la resta de seccions professionals.

Punt d’Informació al visitant

Just al costat de les esmentades màquines d’autovenda hi ha l’altra gran novetat, el Punt d’Informació al visitant. En aquest nou espai hi ha un equip de persones que orienten els visitants sobre tots els serveis i activitats que ofereixen les instal·lacions blaugrana. Aquest equip de professionals cobreixen entre quatre i sis idiomes i també donen un cop de mà a totes aquelles persones que volen utilitzar les màquines d’autovenda.

De cara al setembre està previst que en aquesta mateixa zona també hi hagi tres nous punts de restauració -una cafeteria, una gelateria i un nou establiment de sandvitxos i amanides-. De moment, per passar l’estiu, hi ha un punt de begudes i de ‘snacks’.

Ampliació del Hall del Museu

En paral·lel a aquests nous serveis del Boulevard, s’ha ampliat el Hall del Museu. Aprofitant aquesta remodelació, el Museu oferirà més serveis als seus visitants, com un nou sistema d’audioguies o un nou mostrador per atendre totes les incidències. A més, per entrar a un dels recintes més visitats de Catalunya hi haurà un nou control d’accés, amb torns.

Nou eix de comunicació

Aquestes millores a la zona del Boulevard, al costat de l’Accés 9, van molt lligades a les futures millores a l’Accés 14, que es convertirà en l’entrada principal a les instal·lacions del Club. La reconversió dels espais permetrà recórrer amb total comoditat la distància que hi ha entre la nova Àrea Social i la zona del Museu i de les Taquilles del Club, que és on hi ha la màxima concentració de visites i d’activitat comercial.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();