fcb.portal.reset.password

Uns joves aficionats al partit de la temporada passada contra el Getafe / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Des d'aquest dissabte, 26 d’octubre, a partir de les 10 del matí, es poden sol·licitar les entrades gratuïtes per als socis menors de 8 anys de cara al derbi entre el Barça i l’Espanyol, sempre que vagin acompanyats per un adult amb entrada o abonament al Camp Nou. Per qüestions tècniques i operatives, per a aquest partit, que es jugarà el divendres 1 de novembre a les 9 de la nit, només poden tenir una entrada gratuïta els nens menors de 8 anys que siguin socis. Per tant, en aquesta ocasió encara no ho podran fer els fills i néts de socis.         

Els canals de sol·licitud               

El Club posa a disposició dels socis dues vies per sol·licitar aquestes entrades gratuïtes del projecte ‘Nens al Camp Nou’: es pot fer a través del lloc web del Club, i el termini per demanar-les és fins a 24 hores abans del partit; o bé a través de les taquilles del FC Barcelona, situades al Boulevard de l’Estadi, on es podran demanar també des de dissabte i fins a la mitja part del partit contra l’Espanyol. Precisament el dia de partit també es podran retirar les entrades gratuïtes a les taquilles situades al Gol Nord i Gol Sud del Camp Nou, en què hi haurà espais especials.            

Procés de sol·licitud 'on-line'    

Tots aquells socis menors de 8 anys que vulguin demanar la seva entrada a través del lloc web del Club tindran a la seva disposició un formulari que requerirà la clau i el codi personal del menor. Un cop a dins, les dades del soci ja apareixeran i només caldrà detallar les dades de l’adult que l’acompanyi, seleccionar el partit i el tipus d’entrada de l’acompanyant –abonat o bé si s’ha comprat una entrada. En aquest últim cas, caldrà especificar el codi de referència de l’entrada adquirida per a l’adult.     

Aquí podeu aconseguir més informació sobre el projecte ‘Nens al Camp Nou’.       

Aquest dissabte, 4.000 fulletons informatius

Aquest dissabte, coincidint amb el partit contra el Reial Madrid, es distribuiran 4.000 fulletons informatius per explicar la nova regulació sobre els accessos dels menors de 8 anys a l’Estadi. En aquests ‘flyers’ s’explica que l’accés per a les persones d’aquesta franja d’edat queda restringit a aquells que siguin titulars d’abonament o estiguin en possessió de la corresponent entrada oficial (incloent-hi les entrades gratuïtes que el FC Barcelona posarà a disposició).

Aquest és el fulletó que es distribuirà (PDF).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();