fcb.portal.reset.password

La Junta de la Consulta, al costat de Toni Freixa i Agustí Bassols, el dia que es va constituir / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

La Junta de la Consulta, formada per cinc socis del FC Barcelona, es va reunir aquest dilluns a la Sala de Juntes del Club per conèixer i resoldre les reclamacions del cens electoral, després que el 7 de març es tanqués el període per consultar-lo. A la reunió també hi van assistir el secretari de la Junta Directiva, Toni Freixa, i el síndic dels socis, Agustí Bassols.

Des del 3 de març fins al 7 de març, termini per poder consultar el cens electoral exposat a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, van passar 41 socis per verificar que hi estaven inscrits. Un soci va fer una reclamació demanant canviar el número de passaport pel de la targeta de residència. I un altre soci, per un error administratiu, no constava en el cens i va ser incorporat. En tots dos casos la Junta de la Consulta va aprovar aquestes reclamacions i va ratificar el cens, que finalment és de 118.579 socis amb dret a vot.

En un altre punt del dia, la Junta va aprovar la carta que s’enviarà als socis compromissaris per demanar-los la seva col·laboració desinteressada per formar part d’una de les meses de votacions que s’establiran el 5 d’abril, dia que se celebrarà el referèndum sobre la proposta del Nou Espai Barça.

Finalment la Junta de la Consulta va aprovar la proposta del disseny i el text de les paperetes de les votacions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();