fcb.portal.reset.password

Jordi Clemente, empleat del Museu, col·loca, amb cura, la Bota d'Or de Messi. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

La Bota d'Or de Messi ja llueix al Museu. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dijous s’ha dipositat en una vitrina del Museu del FC Barcelona la tercera Bota d’Or assolida per Leo Messi la temporada 2012/13, que el va acreditar com a màxim golejador de les Lligues europees del curs passat.

Messi, que va rebre el 20 de novembre passat aquest guardó, va finalitzar el campionat anterior amb 46 gols i d’aquesta manera revalidava el guardó que ja havia obtingut els cursos 2009/10 (amb 34 gols) i 2011/12 (amb 50 gols).

El trofeu s’ha ubicat a l’Espai Messi del Museu al costat de les altres dues Botes d’Or aconseguides pel davanter blaugrana, que conviuen amb les quatre Pilotes d’Or assolides per l’argentí. En aquest espai també es poden visualitzar en dues pantalles tots els gols marcats per Leo Messi amb la samarreta blaugrana fins al 30 de juny del 2013.

La tercera Bota d’Or aconseguida pel davanter blaugrana ja la va poder veure en exclusiva, el dissabte 4 de gener, el visitant número 25 milions del Museu FC Barcelona President Núñez, l’Àlex Jiménez, i els seus dos fills, l’Estanis i el Dídac.

[[BOTOVERMELL::L'ENTREGA DE LA++BOTA D'OR::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/galeria-d-imatges/messi-rep-la-bota-d-or-2012-13::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();