fcb.portal.reset.password
FCB-R.Madrid de veterans, a Oman.

FCB-R.Madrid de veterans, a Oman. FOTO: Pedro Valero - ABJ.

FCB-R.Madrid de veterans, a Oman. FOTO: Pedro Valero - ABJ.

El Clàssic de Lliga que es disputarà el 23 de març al Santiago Bernabéu ha tingut una primera presa aquest divendres a Masqat (Oman) amb motiu de l’Oman Legends Match. S’hi han enfrontat els equips veterans del FC Barcelona i el Reial Madrid, amb victòria blaugrana per 2-1. Per al conjunt que dirigia Carles Rexach han marcat Gaizka Mendieta i Albert Tomàs.

El partit tenia l’objectiu de promoure l’afició pel futbol entre els ciutadans d’Oman. Entre els integrants de l’equip han destacat Ludovic Giuly, Luis García i Francesco Coco, que per primera vegada han vestit la samarreta del FC Barcelona després de deixar el futbol professional.

L’equip blaugrana que ha guanyat l’Oman Legends Match ha estat format per Oscar Arpón, Thomas Christiansen, Francesco Coco, Santi Ezquerro, Robert Fernández, Luis García, Ludovic Giuly, Jon Andoni Goikoetxea, Miguel Angel Lozano, Luis Milla, Gaizka Mendieta, Esteve Moner, Miquel Àngel Nadal, Víctor Muñoz, Felip Ortiz, Pepito Ramos, Albert Tomàs i Xavi M. Villena.

També han viatjat amb l’expedició el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, acompanyat dels directius Josep Moratalla i Josep Palau.

Com a acte complementari al partit, quatre exjugadors del FC Barcelona van dirigir dijous un entrenament amb 300 infants i joves participants en el programa ‘FutbolNet’ de la Fundació FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();