fcb.portal.reset.password
Gerard Piqué, Puyol, Iniesta, Xavi i Neymar, al costat de la responsable de màrqueting d’Intel Deborah Conrad

Gerard Piqué, Puyol, Iniesta, Xavi i Neymar, amb la responsable de màrqueting d’Intel Deborah Conrad

La multinacional informàtica, Intel, ha entregat a tota la plantilla del primer equip del FC Barcelona ordinadors personalitzats amb un disseny especial de Ricardo Cabolo i amb el nom i dorsal concret de cada jugador. Es tracta de l’Ultrabook 2 en 1, un portàtil que es converteix en una tauleta. Els jugadors ho han rebut dins una capsa en què també han trobat la samarreta del FC Barcelona, amb el logo d’Intel Inside que a partir d’ara lluiran a la part interior de l'equipació.

Els entrenadors de l’equip també han rebut aquest model d’Intel, amb una costumització especial. Durant el lliurament ha estat present Deborah Conrad, responsable de màrqueting d’Intel, i el dissenyador Ricardo Cabolo.

L’entrega dels ordinadors ha tingut lloc aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, abans de l’entrenament i de la presentació d’Intel com a patrocinador del Club. Un acte que ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, el directiu Manel Arroyo, la representant d’Intel, Deborah Conrad, i els jugadors Carles Puyol i Gerard Piqué, encarregats de lluir el nou logotip a la samarreta del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();