fcb.portal.reset.password

Assemblea General Ordinària 2013 / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El tancament de l’exercici 2012/13, el pressupost de la temporada 2013/14 i la proposta de reforma dels Estatuts del Club. Aquests van ser els tres punts que es van sotmetre a la votació dels compromissaris i tots tres van rebre una àmplia validació a l’Assemblea.

Abans de les votacions, el president Sandro Rosell va obrir la jornada amb l’informe d’activitats de la temporada anterior. La situació econòmica, el futur del Camp Nou, la situació social de l’Entitat i l’arribada del Tata Martino van ser alguns dels aspectes tractats en el seu discurs.

[+] Informe del president Sandro Rosell

L’explicació del tancament de l’exercici 2012/13 va anar a càrrec del vicepresident Javier Faus, que va recordar en què es va registrar un benefici de 32,5 milions d’euros. A més, va posar èmfasi en la reducció del deute fins als 331 milions d’euros, després d’incloure-hi el fitxatge de Neymar.


[+] Llum verda als comptes


El director general, Antoni Rossich, va ser l’encarregat de presentar un pressupost “realista, rigorós i prudent”. És la primera vegada que el pressupost supera els 500 milions d’euros. Es preveu que aquesta temporada el Club tingui un benefici després d’impostos de 35,7 milions d’euros, uns ingressos de 508,5 milions d’euros i unes despeses de 457,7 milions.

+ Pressupostos 2013/14


La reforma dels Estatuts del FC Barcelona va ser el tema que va necessitar una explicació més extensa, atesa la profunditat dels canvis proposats, que afectaven a l’àmbit social però també econòmic. Tot i que aquesta reforma necessitava 2/3 dels vots a favor, el resultat de la votació va ser àmpliament favorable al nou text estatutari.

[+] Sí a la reforma dels Estatuts del FC Barcelona


Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();