fcb.portal.reset.password

La família Jiménez, amb el vicepresident Jordi Cardoner i amb el director del Museu Jordi Penas / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

L’Àlex Jiménez i els seus dos fills, l’Estanis i el Dídac, de 10 i 7 anys, respectivament, mai haurien pogut imaginar el matí de somni que han viscut aquest dissabte al Camp Nou. Els tres han estat els visitants número 25 milions del Museu del FC Barcelona President Núñez, inaugurat l’any 1984. Cap a les 10.30 hores, quan anaven a descobrir les novetats del Museu, se’ls ha comunicat que ells eren els afortunats.

Els visitants, tots socis del FC Barcelona i provinents del barri de Sant Andreu de Barcelona, han rebut la notícia amb sorpresa. Han estat rebuts pel vicepresident i responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i pel director del Museu, Jordi Penas, i han pogut fer una visita exclusiva al Museu i convertir-se en unes de les primeres persones a veure la tercera Bota d’Or de Leo Messi, encara no exposada al Museu. També han pogut trepitjar la gespa de l’Estadi, fer-hi uns tocs de pilota i dur a terme una visita privada al vestidor del primer equip. A banda, tant l’Estanis com el Dídac han rebut dues samarretes commemoratives.

Coneixeran Neymar Jr

Un altre dia tindran l’oportunitat de gaudir d’un partit al Camp Nou des de la Llotja i també podran conèixer en un entrenament el seu jugador preferit, que és Neymar Jr. Tant l’Estanis com el Dídac són fans del jugador brasiler, així com del capità Carles Puyol. També el seu germà més petit, en Damià, de 2 anys, que va fer-se soci del FC Barcelona fa una setmana i que no ha pogut visitar el Museu aquest dissabte.

L’Àlex i el seu fill més gran, l’Estanis, són socis des del 2003. No és el primer cop que la família Jiménez rep una bona notícia en clau blaugrana. Quan va haver-hi la primera regularització de la llista d’espera d’abonaments, el 2011, tots dos van conèixer que se’ls adjudicaria un abonament a l’Estadi.

Cardoner: "És una família que viu el Barça d'una forma propera"

"El 2003 es van inscriure a una llista d’espera i fa uns anys van tenir la sort de poder gaudir d’aquests dos abonaments dels que estan tan contents. Són socis militants i compromesos, una família que viu el Barça d’una forma propera”, ha explicat el vicepresident Jordi Cardoner a Barça TV. El responsable de l’Àrea Social ha afegit: “Socialment som absolutament imbatibles. Tenim 50 milions de seguidors a Facebook i ara 25 milions que han vingut físicament al Museu. El més important, però, és que l’equip i el Club funcionen”.

Tornar a dalt