fcb.portal.reset.password

No to racism.

El FC Barcelona vol recordar la importància cívica, cultural, social i esportiva dels dos missatges que la UEFA ens recorda abans de cada partit: Respecte i No al Racisme.

El FC Barcelona vol manifestar el seu total suport i solidaritat amb el jugador del primer equip Dani Alves arran dels insults rebuts diumenge passat al camp del Vila-real per part d'alguns assistents al partit entre l'equip amfitrió i el nostre primer equip.

El FC Barcelona en cap cas relaciona els agressors amb el club local i valora molt positivament el suport del Vila-real al nostre jugador. La seva condemna pública i immediata a les agressions registrades a l’Estadi El Madrigal van en la direcció correcta, en la direcció de convertir els terrenys de joc en espais on prevalgui l'esport i on les deficiències de comportament per part de determinades persones quedin, primer aïllades, i posteriorment, eradicades per sempre.

El FC Barcelona dóna suport per tant al missatge de Respecte i No al Racisme de la UEFA i anima tots els clubs a seguir lluitant contra la xacra que representa l'agressió contra qualsevol esportista en funció de la seva raça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();