fcb.portal.reset.password

La comitiva del Barça, abans de fer l'ofrena floral al monument Rafael Casanova / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

Catalunya celebra aquest dimecres Onze de Setembre la Diada Nacional amb una jornada plena d’actes que ha començat amb la tradicional ofrena floral al monument Rafael Casanova, a la ciutat de Barcelona. Un any més el FC Barcelona ha estat present a la cita i la comitiva encapçalada pels vicepresidents Carles Vilarrubí i Jordi Cardoner ha acudit a primera hora a un dels punts neuràlgics de la Diada per fer la seva ofrena floral.

Els directius Jordi Moix, Jordi Mestre, Dídac Lee i Josep Ramon Vidal-Abarca han completat la representació institucional del Club. És clar que la comitiva blaugrana estava formada per aquests integrants de la Junta Directiva però també per entrenadors i jugadors de les seccions professionals, membres de les comissions del Club, representants de l’equip de futbol femení i del futbol formatiu, així com de l’Agrupació Barça Jugadors. El president Sandro Rosell no hi ha pogut assistir perquè és a Ginebra, a la reunió de l’ECA.

Tata Martino s’estrena

El tècnic Tata Martino ha viscut la seva primera Diada al costat del jugador del primer equip Gerard Piqué. També hi eren Xavi Pascual, de l’handbol, Ricard Muñoz i Aitor Egurrola, de l’hoquei patins, i Marc Carmona i Jordi Torras, del futbol sala. Víctor Tomàs no hi ha pogut assistir per unes angines. Tampoc hi eren el tècnic i el capità de l’equip de bàsquet, ja que aquesta setmana estan fent una estada de pretemporada a Andorra, però sí que hi ha anat el secretari tècnic, Joan Creus, l’entrenador del Barça B, Aleix Duran, i Nick Spires, jugador del B. Han completat la representació esportiva Xavi Llorens i Vicky Losada, del primer equip de futbol femení, i diversos integrants de la Masia i el futbol formatiu.

A més del FC Barcelona, l’Agrupació Barça Jugadors, amb el seu president, Ramon Alfonseda, al capdavant, també ha fet una ofrena floral davant el monument Rafael Casanova.

Acte commemoratiu a la Ciutadella

El FC Barcelona, a través del vicepresident institucional Carles Vilarrubí i dels directius Jordi Moix i Jordi Mestre, han estat a l’acte central commemoratiu de l’Onze de Setembre organitzat per la Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya a la Cascada del Parc de la Ciutadella.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();