fcb.portal.reset.password
Cartell de la 3a Diada del Soci Solidari, amb uns nens aguantant una pancarta blaugrana

III Diada del Soci Solidari

Per tercer any consecutiu, el FC Barcelona organitza la Diada del Soci Solidari, una campanya que es desenvoluparà coincidint amb el partit de Copa del Rei contra el Cartagena, previst per al 17 de desembre (22 hores) al Camp Nou, corresponent a la tornada dels setzens de final. Una vegada més, els socis i sòcies podran tornar a mostrar el seu caràcter més solidari a través d’una iniciativa que ja va tenir molt èxit a les dues temporades anteriors i que va ser pionera al nostre país.

“És una jornada que en els dos darrers anys ens ha portat molta alegria, els nostres socis que no tenen previst venir a la primera eliminatòria de la Copa del Rei puguin alliberar aquestes entrades a favor dels col·lectius d’interès social. Són persones que normalment no tenen l’oportunitat de venir al Camp Nou i és un dia bonic perquè hi ha molts pares i mares que poden oferir aquesta oportunitat als seus fills”, assegura Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona.

La complicitat dels abonats, clau

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberin el seu seient gratuïtament per a un partit concret per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. Enguany, les entitats beneficiades seran Benestar Social, la Creu Roja i entitats d'acció social col·laboradores de la Fundació FC Barcelona. Aquesta iniciativa està liderada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Fundació FC Barcelona.

Una vegada més, el Club demana la complicitat dels socis perquè alliberin els seus seients gratuïtament per poder oferir-los a aquests col·lectius d’interès social. Per aquest motiu, el FC Barcelona fa una crida perquè aquesta 3a Diada del Soci Solidari torni a ser un èxit i s’arribi a més entitats socials i, per tant, més beneficiats. “Nosaltres demanem que s’alliberin aquestes entrades, perquè es poden alliberar amb esperit solidari, a les portes del Nadal, sense cap benefici ni per part del Club ni per part de la persona que ho fa perquè aquest benefici sigui un benefici social per a les persones més desafavorides, que realment, hi ha molta gent que ho està passant malament”, apunta el vicepresident Cardoner.

Encara en aquest sentit, Jordi Cardoner destaca que s’intenta arribar al màxim nombre de persones possibles: “Benestar Social, a través de la Generalitat, Creu Roja, ONG vinculades a la nostra Fundació, etc. Intentem arribar al màxim de persones i màxim nombre d’associacions possibles”.

Sorteig entre els socis abonats que alliberin

Com ja es va fer en les dues edicions anteriors, enguany també se sortejaran 10 localitats a la llotja per a aquell dia de partit entre tots els socis abonats que alliberin el seu seient com a mostra d'agraïment per col·laborar en aquesta iniciativa solidària. A més, també se sortejarà una samarreta signada per tots els jugadors del primer equip de futbol.

Amb l’objectiu de donar el màxim de difusió a la 3a Diada del Soci Solidari, el Club ha programat diferents accions com, per exemple, el repartiment de ‘flyers’ i projecció de la campanya al videomarcador el dia del partit de Lliga de Campions contra el Celtic, enviament d’SMS als socis del Club i una edició especial de l’Infosocis, entre altres accions. “El soci que alliberi el seu seient aconseguirà el somriure d’un nen, i això no té preu”, conclou Jordi Cardoner.

1a Diada del Soci Solidari

La 1a Diada del Soci Solidari es va celebrar el 22 de desembre del 2011, de la temporada 2011/12, amb motiu del partit contra L’Hospitalet també corresponent a la tornada dels setzens de finals de la Copa del Rei. Més de 33.000 persones de més de 400 entitats de diferents ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social es van beneficiar d’aquesta iniciativa en aquesta primera edició.

2a Diada del Soci Solidari

La 2a Diada del Soci Solidari es va celebrar el 28 de novembre del 2012, de la temporada 2012/13, amb motiu del partit contra l’Alabès també corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Més de 39.000 persones de 3.250 entitats de diferents ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social es van beneficiar d’aquesta iniciativa en aquesta segona edició.

Com podeu alliberar?

El Club posarà a disposició dels socis i sòcies totes les vies possibles per facilitar l'alliberament d'entrades, que es podrà fer mitjançant el web oficial del Club www.fcbarcelona.cat, per correu electrònic a oab@fcbarcelona.cat, per telèfon al 902 18 99 00 o de manera presencial a l'oficina de l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista), a partir del proper 5 de desembre. Els socis tindran dues opcions per alliberar les seves localitats: el Seient Lliure amb les condicions habituals d’alliberament i el Seient Lliure Solidari, amb l’alliberament extraordinari sense retribució.

Les entrades per a aquest partit seran a preu popular i aniran dels 5 als 20 euros per als socis i dels 9 als 39 euros per al públic en general.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();