fcb.portal.reset.password
Carles Vilarrubí, al faristol, durant una conferència

Carles Vilarrubí, durant una conferència. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El vicepresident institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, participarà aquest dimarts a Londres com a ponent convidat en un sopar col·loqui organitzat per la Delegació del Govern de la Generalitat al Regne Unit i Irlanda, al qual assistiran representants dels mitjans de comunicació britànics, així com els corresponsals a la capital anglesa de la premsa catalana i de la resta de l’Estat.

Aquest sopar de premsa, que s’organitza cada any al gener, tindrà en aquesta edició el Barça com a protagonista. Partint de la conferència “Barça more than a Club”, el vicepresident Carles Vilarrubí explicarà davant d’una audiència selecta els trets principals que defineixen el Club en les seves vessants institucional, esportiva i històrica.

Mitjans de comunicació influents

Està previst que assisteixin a la trobada representants dels mitjans de comunicació més influents del país, entre els quals destaquen diaris com ‘The Independent’, ‘The Daily Telegraph’ i ‘Financial Times’. Tampoc hi faltaran periodistes de les cadenes de televisió BBC i STV, així com redactors de mitjans escocesos i irlandesos. A la cita hi haurà també una representació dels corresponsals a Londres de diferents mitjans catalans i de la resta de l’Estat.

Aquesta és una cita habitual de la Delegació de la Generalitat al Regne Unit que té com a objectiu tractar temes relacionats amb la promoció de Catalunya. En passades edicions han participat, per exemple, representants del sector del Turisme i del món de la restauració, mentre que l’any el passat el ponent va ser el president de Vueling, Alex Cruz, que va parlar de la projecció de la importància de Barcelona des de la vessant aeroportuària.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();