fcb.portal.reset.password
Cap de setmana triomfal de les seccions professionals

Cap de setmana triomfal de les seccions professionals.

El 3 i el 4 de maig del 2014 ha estat un cap de setmana triomfal per a les seccions professionals del FC Barcelona. Tres de les quatre (la d’hoquei patins, la d’handbol i la de futbol sala) han aixecat un títol que reforça la bona feina portada a terme durant la temporada. A més, l’altra (la de bàsquet) va assolir una convincent victòria davant el Caja Laboral a la Lliga Endesa (91-75).

Apoteosi al Palau sobre rodes

L’èxit més sonat del cap de setmana l’ha deixat l’equip d’hoquei patins. Els homes que dirigeix Ricard Muñoz han aixecat la 20a Lliga Europea de la secció, en adjudicar-se una Final a Quatre disputada al Palau. Es van imposar al Benfica a semis (2-3) i al Porto a la final de diumenge (1-3). D’aquesta manera, el Barça torna a regnar a Europa després de quatre anys sense poder-ho fer.

Handbol de somni

A Navarra, el quadre que dirigeix Xavi Pasqual ‘Pasqui’ va apuntar-se la 18a Copa del Rei de la història de l’handbol blaugrana. Ho va fer amb la brillantor i l’autoritat que l’acompanya durant tot el curs. A la semifinal de dissabte, el Barça es va desfer de l’amfitrió Helvetia Anaitasuna (28-36), mentre que a la final de diumenge va superar el Granollers amb rècord anotador inclòs (42-32). És el cinquè títol de la temporada per als culers.

Estat de gràcia del futbol sala

A Bilbao, el Barça Alusport va seguir amb el seu romanç amb la Copa del Rei de futbol sala. Seves són les quatre entregues que s’han disputat d’aquesta competició. El títol es va decidir en una pròrroga d’infart contra ElPozo (4-3). La Copa del Rei se suma a la UEFA Futsal Cup guanyada la setmana anterior i ara els de Marc Carmona volen arrodonir un altre any memorable amb la Lliga.

Tornar a dalt