fcb.portal.reset.password

Bartomeu, Arroyo, Faus i Rossich, després de les votacions / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El calendari d’accions per desenvolupar el Projecte Nou Espai Barça es presentarà un cop acabin les competicions esportives d’aquesta temporada. “El primer que farem serà crear i organitzar un equip de treball. Hem dit sempre que el Club requereix una feina diària des del punt de vista econòmic, patrimonial, social, penyístic... Volem crear un equip que treballi amb certa independència, en paral·lel a la part Executiva del Club”, ha declarat Josep Maria Bartomeu un cop ha anunciat els resultats del Referèndum amb el 100% dels vots escrutats.

Les obres, a partir del 2017

El president ha assegurat que “el 2021 tindrem un Nou Camp Nou que serà un orgull per a tots els barcelonistes”. Cal recordar que les obres, que tindran un cost total de 600 milions d’euros, arrencaran el 2017 i s’allargaran fins al febrer del 2021, en què està previst que finalitzi la construcció del Nou Estadi.

Abans, a l’estiu del 2019, també s’hauran acabat les obres del Nou Palau Blaugrana. El Projecte Nou Espai Barça també inclourà edificacions complementàries entre l’Estadi i el Palau.Molts socis han vingut a votar per garantir un millor Camp Nou i un millor Barça als seus nétsJosep Maria Bartomeu ha volgut exemplificar la votació duta a terme aquest dissabte amb alguns comentaris rebuts durant la jornada de votacions. “Molts socis se m’han apropat per comentar-me que votaven a favor d’un projecte que probablement, per qüestions d’edat, no podran veure, però que han vingut a votar per garantir un millor Camp Nou i un millor Barça als seus néts”, ha afirmat.

Consulta ara el discurs íntegre del president Josep Maria Bartomeu un cop coneguts els resultats de la votació (document pdf)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();