fcb.portal.reset.password

Any Nou Xinès amb els Barça Toons

Per tal de celebrar l’Any Nou Xinès, el FC Barcelona estrena un nou capítol dels Barça Toons amb un personatge ben especial. Es tracta de Xiao Sa, un nen xinès, que celebra amb els dibuixos del Barça la festivitat més important de la Xina.
 
Xiao Sa representa un noi de Pequín de dotze anys, apassionat pel futbol i del Barça, concretament. Sa, que  arriba a Barcelona i se’n va a la Masia per entrenar-se, passa per primer cop l’Any Nou fora del seu país. En aquest espot els jugadors del Barça celebraran amb el noi xinès aquesta festivitat. Xiao Sa, juntament amb els jugadors, decoren la casa amb elements tradicionals xinesos de color vermell i gaudeixen dels menjars típics de la Xina.

Aquest capítol especial dels Toons és un regal especial del FC Barcelona per poder celebrar junts l'Any Nou xinès amb els seus fans d'aquest país asiàtic.

L’Any Nou xinès se celebra aquest cap de setmana, coincidint el 10 de febrer amb el partit de Lliga que el Barça jugarà al Camp Nou contra el Getafe. A l’Àsia el partit es podrà veure al vespre. A la Xina, el partit es podrà veure en directe a través de la televisió pública CCTV-5 i per web a través de Tencent Sport.

Els aficionats barcelonistes xinesos podran així celebrar la festivitat més important de l’any gaudint del partit en directe. El Club està treballant en una sèrie d’accions per potenciar el partit a la Xina i reforçant l’actualització de continguts a través de la web xinesa del Club (www.fcbarcelona.cn) i a través del perfil oficial a la xarxa social més important de la Xina, Tencent Weibo (t.qq.com/fcbarcelona).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();