fcb.portal.reset.password

III Premi Fair Play ABJ

El període de votació per triar el jugador del Barça que va exhibir més ‘fair play’ durant la temporada 2011/12 es mantindrà obert fins aquest dilluns 24 de setembre -es va iniciar el 20 d’agost passat-. L’Agrupació Barça Jugadors convida tots els aficionats del FC Barcelona a fer arribar el seu vot per decidir, segons ells, quin jugador ha demostrat el millor esperit esportiu dins i fora del terreny de joc. Les votacions encara es poden dur a terme a la pàgina web www.premifairplay.cat.

Un cop efectuats els vots, un jurat seleccionarà el guanyador (entre els 6 més votats) de la tercera edició del Premi ‘Fair Play’ Barça. Com a novetat, i a diferència de les dues primeres edicions del premi organitzat per l'Agrupació Barça Jugadors, enguany el públic serà l’encarregat de seleccionar els finalistes.

La votació té les seves recompenses

Tothom que participi en l'elecció de la tercera edició del Premi 'Fair Play’ Barça tindrà l'oportunitat de guanyar un viatge per a dues persones amb l’expedició del FC Barcelona per presenciar un partit de Lliga o de Copa.

Els últims guanyadors:

2010 - Bojan Krkic

2011 - Andrés Iniesta

Tornar a dalt