fcb.portal.reset.password

USAP-Toulon. FOTO: ARXIU-FCB.

Els aficionats al rugbi ja poden comprar les entrades per assistir a la gran Festa del Rugbi Català que se celebrarà el proper 15 de setembre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i que inclourà el partit corresponent a la Lliga francesa Top 14 entre la USAP de Perpinyà i l’Stade Toulousain. Les entrades tenen un preu d’entre 9 i 69 euros, depenent de la zona de l’Estadi.

La Festa del Rugbi Català, que celebrarà la seva segona edició, és fruit de la col·laboració del FC Barcelona i la USAP de Perpinyà, que al gener del 2011 van signar un acord d’agermanament. Aquesta jornada festiva, que unirà esport, catalanisme i família a l’emblemàtic estadi de Montjuïc, ha adoptat el lema ‘Tots per l’Empordà’, atès que el club blaugrana, tal com ja va anunciar el 25 de juliol passat, destinarà els ingressos que generi la venda d’entrades als afectats dels incendis que van devastar 14.000 hectàries a l’Alt Empordà.

En principi, es posaran a la venda 41.000 localitats, atès que una part de l’aforament està reservat als abonats de la USAP. Els aficionats catalans poden comprar les entrades a Internet a través del servei de bitlleteria en línia del web de la USAP , al qual es pot accedir clicant en el requadre inferior. També es pot fer la compra d’entrades a través del ‘site’ www.datasport.fr i a les taquilles de l’estadi Aimé Giral.

Una festa completa

La jornada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys començarà al voltant del migdia i finalitzarà a última hora de la tarda. A les 12.30 h es disputarà un partit entre la selecció de la Catalunya Nord i la de la Catalunya Sud (sub-12) i a les 13.15 h tornaran a competir els mateixos combinats, però formats per jugadors sub-14. A les 15 h arribarà el plat fort, el partit del Top 14 de la cinquena jornada de la Lliga francesa entre la USAP i el Tolosa. Per tancar la gran diada del rugbi català, a les 17 h es disputarà un partit entre la selecció catalana i la selecció d’Andorra en categoria Sènior A. D’altra banda, a l’esplanada hi haurà activitats per a nens a partir de les 12 del matí.

La USAP-Stade Toulousain, un plat fort

El 15 de setembre s'enfrontaran dos grans equips del rugbi francès en la cinquena jornada del Top 14 de la Lliga. Després d'una temporada complicada, la USAP intentarà entrar en els sis primers llocs per classificar-se per a la fase final de la competició i per a la Copa d'Europa de la temporada següent. Un gran repte, doncs, per a un club de la Catalunya Nord que arrenca, aquesta nova temporada, amb molts canvis, tant en la plantilla com en l’’staff’ tècnic.

El Tolosa, per la seva banda, arriba en la seva millor època. L’Stade Toulousain és el club amb més títols a la Lliga francesa, i intentarà aconseguir per tercera vegada consecutiva el triomf en aquesta competició. El gran repte de l’entitat és aconseguir el doblet Lliga-Copa d'Europa, cosa que cap club ha assolit, fins ara, a França. Comptaran amb una plantilla amb molts internacionals i de molta experiència.


[[BOTOVERMELL::Entrades++Comprar::http://usap.billetterie.datasport.eu/App/Web/LogExt.aspx?Reference=USAP&type=trck&idtrck=XR2XXF8CEA8FJXZ5::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt