fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell ha assistit a la reunió del Senat del FC Barcelona / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El president Sandro Rosell optarà a la presidència del FC Barcelona de cara a les eleccions que se celebraran el 2016. Així ho ha anunciat durant la reunió del Senat que ha tingut lloc aquest dijous al migdia al tot just estrenat Auditori 1899. “La meva intenció és presentar-me a la reelecció i demanar al soci que em segueixi donant la seva confiança per acabar els reptes que hem encetat”.
La meva intenció és presentar-me a la reelecció i demanar al soci que em segueixi donant la seva confiança per acabar els reptes que hem encetatRosell s’ha mostrat il·lusionat per afrontar els reptes de present i de futur. “Entre tots hem de construir el futur que el Barça es mereix. Volem continuar sent un club de referència pel seu joc, per la seva gestió, pels seus valors, perquè es preocupa pel seu país i perquè vol ajudar els nens i els joves. Volem seguir creixent. Estem en bon camí i tenim la màxima il·lusió pel present i el futur que ens espera”, ha explicat el president blaugrana.

“Tito i Abidal, els triomfs de la vida”

Durant el discurs davant els senadors el president ha fet balanç de les diferents àrees del Club, entre les quals, l’esportiva. “Aquest any ja hem guanyat quelcom més important que qualsevol trofeu. Podem estar convençuts que aquesta ha estat una temporada especial”, ha reconegut Rosell. “La recuperació del nostre entrenador, Tito Vilanova, i el retorn d’Abidal al futbol actiu ens han provocat unes emocions tan o més intenses que qualsevol títol. Aquests són els triomfs de la vida, les victòries que recompensen la lluita i la superació de l’ésser humà més enllà de l’esportista”.

I ha afegit: “Aquest equip ens ha tornat a demostrar una fortalesa fora de sèrie. Tots han fet el cor fort i ara estem molt a prop d’aconseguir el premi a la perseverança i a la superació, una Lliga que serà, si s’assoleix, una de les més especials de la història del Club”. A més, ha recordat als assistents que esdevindria “una Lliga que seria la quarta en cinc anys i que certificaria el cicle dominador del Barça en el futbol espanyol”.
Estem molt a prop d’aconseguir el premi a la perseverança i a la superació, una Lliga que serà, si s’assoleix, una de les més especials de la història del ClubEn el seu parlament, Rosell també ha tingut paraules d’ànim per a Pete Mickeal, que es perdrà tot el que queda de temporada per malaltia.

“Estem redreçant la situació econòmica”

Un dels compromisos de Sandro Rosell i la Junta Directiva era ordenar l’economia del Club. “Amb molt d’esforç i mantenint la línia d’austeritat i de contenció en la despesa estem redreçant la situació”. El president ha reconegut que després d’aconseguir l’any passat un rècord de beneficis, “aquest any anem pel bon camí, però el nostre repte és reduir el deute”. Així, espera tancar la temporada amb un deute “per sota dels 300 milions”: “L’objectiu és arribar al final del mandat amb un deute a l’entorn dels 200 milions, una xifra sostenible”. D’aquesta manera es busca no dependre dels bancs i afrontar els reptes patrimonials com és, per exemple, el futur del Camp Nou i del Palau.
L’objectiu és arribar al final del mandat amb un deute a l’entorn dels 200 milions, una xifra sostenibleEn aquest sentit, Rosell ha comentat, quant a l’àmbit econòmic: “Necessitem seguir fent certs sacrificis i tenir patrocinadors forts i solvents”. “Sens dubte, el nostre acord amb Qatar Sports Investments ha estat clau en la millora de la situació econòmica”, ha afegit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();